Home Zájezdy, dovolená Zájezdy 8 denní vánoční pobyt v Rio de Janeiro s polopenzí
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

8 denní vánoční pobyt v Rio de Janeiro s polopenzí

Celá ČR
16. 12. 2018 - 14:21
37 990 Kč
Prodávající

Popis

Rio de Janeiro...známé jako „Brána do ráje“, „Cidade Marhavillosa – Úžasné město“ anebo prostě „Město Carioca“ je destinací, jež člověku nabízí snad vše, co si zamane. Dlouhé písečné pláže, rušný noční život, kvalitní hotely a služby, výborné jídlo a pití a hlavně velmi zajímavou a přátelskou kulturu.
RIO je město:
• Samby
• Caipirinhy (kapiriňy)
• Slavných pláží Copacabana a Ipanema
• Je zárukou kvalitní a atraktivní dovolené, která dá klientům zapomenout na strasti všedního dne. Pro klienty, kteří hledají klid a odpočinek je ideální poloha hotelů hned u pláže. Těm, kteří hledají zábavu, nabízí město nepřeberné množství barů, nočních klubů a samba show, kde můžou protančit celou noc. Těm aktivnějším klientům destinace, jejíž obyvatelé jsou posedlí zdravím životním stylem a fitness, nabízí také množství outdoorových aktivit, horských treků a výletů do amazonského pralesa.

Parametry

Geografická oblast
Jižní Amerika
Stát
Brazílie
Turistický region
jihovýchod (Buzios, Rio de Janeiro a další)
Druh zájezdu
pobyt u moře
Druh ubytování
hotel
Úroveň ubytování
****
Stravování
polopenze
Doprava
letecky
Délka zájezdu
6-9 dní
Termín zájezdu - od
20.12.2018
Termín zájezdu - do
27.12.2018
Název letoviska / místa
Rio de Janeiro-Copacabana
Popis letoviska / místa
Všichni ale mají jedno společné, a to lásku k dobré kávě a k dobře upečenému masu Picanha. Klienti tak mohou ochutnat to nejlepší, co místní příroda nabízí ve známých restauracích Churrascaria, kde číšníci nosí bez přestání jednu delikatesu za druhou. Pokud chce klient pauzu, je třeba obrátit kartičku červenou stranou vzhůru, čímž dá najevo, že další porci nechce. To všechno za doprovodu tradiční brazilské hudby „Bossa Nova“, která v 50. letech 20. století vznikla právě v Riu.
Název ubytovacího zařízení
Arena Copacabana
Popis ubytovacího zařízení
Hotel se nachází přímo na známé pláži Copacabana. Centrální umístění nabízí skvělé nákupní a restaurační možnosti. 135 moderních klimatizovaných pokojů, recepce 24 hodin denně. Restaurace a bary: Fennel - mezinárodní bufet, Rooftop - bar a snacky u bazénu. Venkovní bazén, sluneční terasa, wellness centrum, business centrum, společenské prostory, půjčovna aut, parkoviště.

8 denní vánoční pobyt v Rio de Janeiro s polopenzí

Zavřít Zavřít
Prodávající
Lucky-Travel
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!