Home Zájezdy, dovolená Zájezdy LAST MINUTE TIP - TURECKO - CARETTA RELAX 4*
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

LAST MINUTE TIP - TURECKO - CARETTA RELAX 4*

Celá ČR
16. 5. 2019 - 09:28
10 890 Kč
Prodávající

Popis

On-line prodej zájezdů nejen do TURECKA. Tisíce zájezdů LAST MINUTE. Poskytujeme kompletní servis k zakoupeným zájezdům, poradenská činnost při výběru dovolené dle Vašich požadavků, informace o probíhajících akcích (slevy, děti ZDARMA...), moderní ELEKTRONICKÉ ODBAVENÍ klientů bez zdlouhavého čekání na letišti, přijímáme platby poukázkami SODEXO. Na vyžádání fakturace příspěvků na dovolenou od zaměstanavatele - fondy FKSP. Nabízíme zvýhodněné nebo zcela ZDARMA parkování u letiště Ruzyně a mnoho dalších výhod, bonusů a promokódů na slevy naleznete na našich stránkách www.h-tour.cz

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Turecko
Turistický region
Alanya
Druh zájezdu
pobyt u moře
Druh ubytování
hotel
Úroveň ubytování
****
Stravování
all inclusive
Doprava
letecky
Délka zájezdu
více než 21 dní
Termín zájezdu - od
17.05.2019
Termín zájezdu - do
30.10.2019
Název letoviska / místa
TURECKO - KONAKLI
Popis letoviska / místa
CENA ZÁJEZDU last minute od 10.990 Kč / os. celkem TERMÍNY květen - říjen, pobyty na 8, 11, 12 nebo 15 dní Popis Poloha Hotel městského typu leží v prázdninovém letovisku Konakli. Centrum Konakli je vzdáleno cca 1 km od hotelu. Nejbližší nákupní možnosti jsou cca 20 m a restaurace a bary cca 100 m od hotelu. Centrum města Alanya je cca 12 km a autobusová zastávka je v těsné blízkosti hotelu. Vzdálenost od letiště je cca 110 km.
Název ubytovacího zařízení
CARETTA RELAX 4*
Popis ubytovacího zařízení
Hotel s rodinnou atmosférou leží v prázdninovém letovisku Konakli. Děti ocení především bazén se skluzavkami, miniklub, hřiště či animace. Využít můžete také nákupní možnosti, které jsou k dispozici v blízkosti hotelu. Pláž Vlastní písčito-oblázková pláž (lehátka a sluneční zástěny) s pozvolným vstupem do moře, sprchami a WC je cca 250 m od hotelu. Od hotelu je oddělena promenádou. Pokoje Příjemně zařízené klimatizované pokoje mají koupelnu se sprchou nebo vanou a WC, telefon, SAT-TV, vysoušeč vlasů, bezpečnostní schránku (za poplatek cca 1,5 EUR/den), miniledničku a balkon. Na vyžádání možnost zajistit dětskou postýlku zdarma. Stravování All Inclusive. www.carettahotels.com Internet Wi-Fi připojení je k dispozici v lobby hotelu a na pokojích za poplatek cca 8 EUR/pobyt. Sport a zábava Hotel pro své hosty pořádá různé denní animační a večerní zábavné programy. Zdarma plážový volejbal, šipky, stolní tenis a fitness. Vstup do tureckých lázní je zdarma. Za poplatek kulečník (cca 3 EUR/hodina), sauna, parní lázeň a masáže. Na pláži nabídka vodních sportů také za poplatek. Pro děti je zde miniklub a dětské hřiště.

LAST MINUTE TIP - TURECKO - CARETTA RELAX 4*

Zavřít Zavřít
Prodávající
Olga Holubová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!