Home Zájezdy, dovolená Zájezdy Kout 4 států se stewardy
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Kout 4 států se stewardy

Královéhradecký kraj
23. 1. 2019 - 11:38
8 990 Kč
Prodávající

Popis

hvězdicovité výlety z jednoho místa
Lindau – přístav Bodamského jezera
Graubünden – trojjazyčný kanton Švýcarska
Davos, St. Moritz – světoznámá střediska
Rorschach – umělecké sbírky firmy Würth
ostrov Mainau – zahradnická architektura
Kostnice – město u Bodamského jezera
Vaduz – hlavní město Lichtenštejnska

Nástupní místa
Hradec Králové, Chlumec nad Cidlinou, Poděbrady, Praha, Plzeň

1.den
Odjezd z Hradce Králové v 7.00 hodin, možnost nástupu v Chlumci nad Cidlinou, v Poděbradech, v Praze (Černý Most) a v Plzni. Přejezd přes německé Bavorsko do jihozápadního cípu, do města Lindau u Bodamského jezera. Návštěva středověkého historického centra s nejatraktivnější částí přístavu s kouzelnou atmosférou, s monumentem lva a vysokým majákem. Večerní pozornost, dojezd na ubytování.

2. den
Snídaně v hotelu, celodenní výlet do jedinečného přírodního kantonu ve Švýcarsku – Graubündenu. Zastávky k poznání významných turistických středisek a klimatických lázní Davos a St. Moritz, která patří k nejznámějším a nejluxusnějším švýcarským střediskům a centrům zimních sportů. Davos je světoznámé středisko významných vědeckých i politických kongresů (např. Světové ekonomické fórum). Horské lázně St. Moritz a přilehlé údolí Engadin jsou v létě rušným místem plným výletníků a lázeňských hostů. Sportovce zaujme, že se zde konaly zimní olympijské hry v letech 1928 a 1948 a bylo zde v roce 2017 mistrovství světa v alpském lyžování. Polední pozornost. Obě města jsou umístěna v idylické krajině a nabízejí vše, co si turisté od Alp přejí – možnost výjezdu lanovkou, nenáročnou turistiku dle fyzické zdatnosti v okolí, panoramatické výhledy na úchvatné vrcholky světoznámých hor. Večeře samostatně, návrat na stejné ubytování.


3. den
Snídaně v hotelu, celodenní výlet do oblasti Bodamského jezera, druhého největšího jezera v Alpách. Návštěva rakouského města Bregenz. Procházka u jezera v hlavním městě Vorarlberska, oblast kultury a moderní architektury, největší jeviště světa, které se nachází na vodní hladině a kde se odehrávají letní kulturní festivaly. Přejezd po švýcarské jižní straně jezera mezi vinohrady a ovocnými sady se zastávkou v městečku Rorschach, osobní volno s možností prohlídky umělecké sbírky firmy Würth. Odpolední návštěva historické Kostnice, největšího města u Bodamského jezera. Procházka zachovalým středověkým centrem a místy, kde se v letech 1414 až 1418 konal kostnický koncil, který rozhodl o upálení Jana Husa a Jeronýma Pražského. Polední pozornost. Následně pobyt na „květinovém” ostrově Mainau, který je soukromým vlastnictvím rodiny Bernadottů spřízněné se švédskou korunou. Dokonalá harmonie zahradnické architektury v jednom z nejkrásnějších evropských parků, prohlídka mnoha krásně upravených záhonů hrajících všemi barvami, části barokního zámku a skleníků. Večeře samostatně, návrat na stejné ubytování.

4. den
Po snídani v hotelu přejezd do Lichtenštejnského knížectví. Procházka v hlavním městě Vaduz, centrum města s dominantním knížecím zámkem, sídlem panovníka. Vedle nových moderních budov si město zachovalo i historické, pečlivě udržované rodinné domy, farní kostel sv. Floriána, Poštovní muzeum s historií filatelie, muzea umění, galerie, obchodní zóny. Polední pozornost. Přejezd přes bavorské Německo, hraničním přechodem Rozvadov návrat do České republiky. Příjezd do Prahy a Hradce Králové ve večerních hodinách.

Cena zahrnuje
welcome drink
3x ubytování ve dvoulůžkových pokojích
3x snídani v místě ubytování
4x studenou stravovací pozornost od stewarda (1.-4.den)
dopravu zájezdovým autobusem s klimatizací a WC
vedoucího zájezdu
služby stewarda
komplexní cestovní pojištění včetně storna zájezdu
pojištění záruky pro případ úpadku CK dle zák. 159/1999 Sb.

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Švýcarsko
Druh zájezdu
poznávací zájezd
Druh ubytování
hotel
Stravování
plná penze
Doprava
autobus
Délka zájezdu
3-5 dní
Termín zájezdu - od
20.06.2019
Termín zájezdu - do
23.06.2019
Název letoviska / místa
Bludenz
Popis letoviska / místa
Bludenz
Název ubytovacího zařízení
Bludenz
Popis ubytovacího zařízení

Kout 4 států se stewardy

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jiří Kamínek
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!