Home Zájezdy, dovolená Zájezdy LAST MINUTE FUERTEVENTURA - Hotel RIO CALMA - doporučujeme
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

LAST MINUTE FUERTEVENTURA - Hotel RIO CALMA - doporučujeme

Celá ČR
9. 4. 2019 - 09:27
13 990 Kč
Prodávající

Popis

On-line prodej zájezdů nejen na KANÁRSKÉ OSTROVY. Zájezdy do celého světa a tisíce zájezdů LAST MINUTE. Poskytujeme kompletní servis k zakoupeným zájezdům, poradenská činnost při výběru dovolené dle Vašich požadavků, informace o probíhajících akcích (slevy, děti ZDARMA apod.), moderní ELEKTRONICKÉ ODBAVENÍ klientů bez zdlouhavého čekání na letišti, přijímáme platby poukázkami SODEXO. Na vyžádání fakturace příspěvků na dovolenou od zaměstnavatele - fondy FKSP. Nabízíme zvýhodněné nebo zcela ZDARMA parkování u letiště Ruzyně a mnoho dalších výhod, bonusů a promokódů na slevy naleznete na našich stránkách www.h-tour.cz

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Španělsko
Turistický region
Fuerteventura
Druh zájezdu
pobyt u moře
Druh ubytování
hotel
Úroveň ubytování
***
Stravování
polopenze
Doprava
letecky
Délka zájezdu
více než 21 dní
Termín zájezdu - od
14.04.2019
Termín zájezdu - do
30.11.2019
Název letoviska / místa
KANÁRSKÉ OSTROVY - Fuerteventura, Costa Calma
Popis letoviska / místa
CENA ZÁJEZDU last minute 13.990 Kč / os. TERMÍNY celoročně, pobyty na 8 nebo 15 dní Poloha Hotel se nachází na jihovýchodním pobřeží, cca 62 km od letiště, cca 1,5 km nákupní centrum. Vybavení K dispozici je vstupní hala s recepcí, výtahy, internetový koutek za poplatek, WI-FI na recepci zdarma, restaurace, několik barů, konferenční sály až pro 350 osob, obchody, půjčovna aut, relaxační SPA centrum za poplatek; dva bazény z toho jeden v zimních měsících vyhřívaný a jeden s mořskou vodou, lehátka a slunečníky zdarma, dětský bazén. Sport a zábava Animační programy, víceúčelové hřiště, minigolf, volejbal, tenisový kurt, posilovna. Ubytování Dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny klimatizací, SAT-TV, telefonem, trezorem za poplatek, vlastním sociálním zařízením s vysoušečem vlasů, minibarem, balkonem s bočním výhledem na moře. Na vyžádání rodinné pokoje za příplatek. Středisko Costa Calma Stravování Polopenze formou bufetu. Pláž Menší, uměle vybudovaná laguna s písčitou pláží se nachází přímo před hotelovým resortem; lehátka a slunečníky za poplatek. Dlouhá, písčitá, veřejná pláž s pozvolným vstupem do moře leží 15 minut chůze od hotelu; lehátka za poplatek. Upozornění Zájezdy s odletem z Prahy jsou s česky mluvícím delegátem. Zájezdy s odletem z Katowic nejsou doprovázeny česky mluvícím průvodcem - v místě pobytu je zajištěna asistence anglicky/polsky mluvícího delegáta.
Název ubytovacího zařízení
Hotel RIO CALMA 4*
Popis ubytovacího zařízení
Vybavení objektu Hotel s architekturou koloniálního stylu nabízí celkem 384 pokojů (některé uzpůsobeny pro osoby tělesně postižené). Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, několik výtahů (z toho 2 panoramatické), internetový terminál (za poplatek) a bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v prostoru recepce, 2 restaurace, 5 barů, 4 konferenční sály (až 350 osob), dětský klub, obchody, kadeřnictví, prádelna, půjčovna aut, soukromé parkoviště. V hotelové zahradě jsou 2 velké bazény pro dospělé (jeden v zimních měsících vyhřívaný, jeden se slanou vodou a přírodním přepadem do moře), dětský bazén (v zimních měsících vyhřívaný), sluneční terasy s lehátky a slunečníky. Hosté mohou využít nabídku relaxačního centra SPA (sauna, masáže, turecké koupele, atd.). Hotel připravuje animační program. Dvoulůžkový pokoj (Cca 25 m2) Klimatizovaný pokoj má ve svém vybavení televizi se satelitními programy, telefon, placené Wi-Fi připojení k internetu, trezor (k pronájmu), minibar, koupelnu s odděleným WC a vysoušečem vlasů, balkon s bočním výhledem na moře.Maximální obsazenost – 3 dospělé osoby (včetně dětí do 2 let). Rodinný pokoj (Cca 50 m2) Jedná se o 2 propojené dvoulůžkové pokoje. Všechno vybavení je zdvojené, včetně balkonů, které mají většinou výhled na moře.Minimální obsazenost – 2 dospělé osoby a 2 děti.Maximální obsazenost – 2 dospělé osoby a 3 děti (včetně dětí do 2 let). Suite (Cca 43 m2) Základní vybavení má stejné jako dvoulůžkový pokoj, je však větší a ložnice je od obývacího pokoje oddělena dveřmi.Minimální obsazenost - 2 dospělé osoby a 2 děti.Maximální obsazenost – 2 dospělé osoby a 3 děti (včetně dětí do 2 let). Stravování Snídaně, obědy a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci. Obchody Přibližně 1 km od hotelu je supermarket, větší nákupní možnosti, restaurace a služby v nákupním centru Sotavento (cca 1,5 km). Pláž V hotelu je mořská laguna s malou písečnou pláží, přibližně 2 km od hotelu přírodní pláž se světlým pískem. V některých obdobích se přírodní cestou pláž mění, písek je odplaven a zpět naplaven mořem, v této době je pláž z černých oblázků.

LAST MINUTE FUERTEVENTURA - Hotel RIO CALMA - doporučujeme

Zavřít Zavřít
Prodávající
Olga Holubová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!