Home Zájezdy, dovolená Zájezdy ŘECKO-KATERINI-PARALIE,NEJLEVNĚJŠÍ DOVOLENÁ PRO VÁS!
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

ŘECKO-KATERINI-PARALIE,NEJLEVNĚJŠÍ DOVOLENÁ PRO VÁS!

Zlínský kraj
7. 12. 2015 - 18:32
4 900 Kč
Prodávající

Popis

* Paralia je známé, rušné letovisko leží asi 100 km jižně od Soluně , v kraji Pieria. Tato oblast je zásobována absolutně čistou vodou z ledovců Olympu, díky jemuž se zde vytváří příjemné místní mikroklima s minimálními srážkami a stálými teplotami ovzduší, které je často využíváno pro ozdravné pobyty astmatiků a alergiků. Naleznete zde velké množství obchodů, restaurací, kaváren, hospůdek s rybími specialitami, nejznámější noční kluby olympské riviéry. Pláže jsou zde písčité s pozvolným vstupem do moře, vybavené slunečníky a lehátky. Od 30.06.2013 až do 7.10.2013,záleží na vás jaký termín si vyberete!Od 4.900,-Kč/za osobu,cena za dopravu,ubytování,spotřeba vody,elektrika,DPH,postelové povlečení,závěrečné uklízení a služby delegáta.Výhodné ceny pro rodiny s dětmi!Ceny jsou kompletní včetně dopravy. Ráno vyjedete a druhý den ráno jste před hotelem v Řecku.Vřele doporučuji!!Neváhejte a už ted si rezervujte zájezd do Řecka...

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Řecko
Turistický region
Olympská riviéra
Druh zájezdu
pobyt u moře
Druh ubytování
hotel
Úroveň ubytování
***
Doprava
autobus
Délka zájezdu
více než 21 dní
Termín zájezdu - od
25.05.2015
Termín zájezdu - do
05.10.2015
Název letoviska / místa
ŘECKO-KATERINI-PARALIE
Popis letoviska / místa
* Paralia je známé, rušné letovisko leží asi 100 km jižně od Soluně , v kraji Pieria. Tato oblast je zásobována absolutně čistou vodou z ledovců Olympu, díky jemuž se zde vytváří příjemné místní mikroklima s minimálními srážkami a stálými teplotami ovzduší, které je často využíváno pro ozdravné pobyty astmatiků a alergiků. Naleznete zde velké množství obchodů, restaurací, kaváren, hospůdek s rybími specialitami, nejznámější noční kluby olympské riviéry. Pláže jsou zde písčité s pozvolným vstupem do moře, vybavené slunečníky a lehátky.
Název ubytovacího zařízení
EL GRECO
Popis ubytovacího zařízení
Moderně zařízené apartmány mají kuchyňský kout se základním vybavením (chladnička, dvojplotýnka, nádobí), sprchu a WC, balkón se záhradním nábytkem, telefón.Příjemné posezení při širokém sortimentu nápojů, za „lidové ceny“ pod palmami. Hotel má perfektní umístnění jen 150 m od pláže a tak přesně i do centra. Před hotelem je parčík s dětským hřištěm.

ŘECKO-KATERINI-PARALIE,NEJLEVNĚJŠÍ DOVOLENÁ PRO VÁS!

Zavřít Zavřít
Prodávající
JLica
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!