Home Zájezdy, dovolená Zájezdy SVĚT KŘIŠŤÁLOVÝCH VODOPÁDŮ
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

SVĚT KŘIŠŤÁLOVÝCH VODOPÁDŮ

Celá ČR
9. 7. 2017 - 08:31
8 350 Kč
Prodávající

Popis

Další zajímavé zájezdy:
http://hoska-tour.cz

Nový zájezd do krásných rakouských hor. S kartou "Stubai Card" můžete jednou zdarma navštívit různé přírodní zajímavosti, lanovky, koupaliště atd. ve Stubaiském údolí v Tyrolsku. Stubajské Alpy jsou pro nás poměrně odlehlá oblast, která však uchvátí každého návštěvníka svojí nevšední rozmanitostí a krásou. Rozkládají se jižně od Innsbrucku, západně od dálnice vedoucí Brenerským průsmykem.

Program:
1.den: odjezd v ranních hodinách, možnost nástupu v západních Čechách. Přesun do rakouského Tyrolska. WATTENS - křišťálový svět Swarovski, křišťálová stěna z 12 tun křišťálového skla, největší křišťál na světě.
2.den: MIEDERS 953 m - kabinkovou lanovkou na vrchol Koppeneck 1 600 m. MARIA-WALDRAST - přes rašeliniště na nejvýše položené poutní místo v Evropě s pověstným léčivým pramenem a klášterní restaurací, návrat lanovkou nebo bobovou dráhou do údolí.
3.den: NEUSTIFT - kabinkovou lanovkou Elferbahnen na Elfer 1 812 m. Vycházka k salaši Issenangeralm a zpět. Zdatnější účastníci výstup a vyhlídkový okruh kolem květů azalek do romantického údolí Pinnistal. MISCHBACH - WASSERFALL - místním busem k vodopádu v údolí.
4.den: STUBAISKÝ LEDOVEC - výjezd kabinkovou lanovkou do výšky 3 210 m. TOP OF TYROL - vyhlídková terasa - panoramatický výhled. GRAWA-WASSERFALL - vycházka k impozantnímu vodopádu, vycházka k ledovci. Cesta kolem říčky Ruetz k vodopádu.
5.den: FULPMES - lanovkou Kreuzjochbahn 2 136 m. STUBAIBLICK - nenáročný výstup k vyhlídkové plošině a naučný okruh věnovaný alpské flóře. Dolů lanovkou nebo pěšky do mezistanice kolem chaty Schlickeralm. Zdatnější účastníci hřebenová túra k chatě Starkenburgerhütte 2 229 m, kde hory připomínají jižněji ležící Dolomity, zpět po pohodlné cestě kolem polí azalek. Odpoledne jízda Stubaiskou nostalgickou železnicí do Innsbrucku. INNSBRUCK - prohlídka hlavního tyrolského města. Ve večerních hodinách odjezd, noční přesun.
6.den: návrat v ranních hodinách.

Ubytování: hotel.

Stravování: snídaně. Možnost dokoupení večeří za 1 350,- Kč.

Cena: 8 350,-/7 950,- Kč.

V ceně je zahrnuta: přeprava, slevová karta Stubai Supercard, 4x ubytování, 4x snídaně a průvodce.

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Rakousko
Turistický region
Tyrolské Alpy
Druh zájezdu
poznávací zájezd
Druh ubytování
hotel
Stravování
snídaně
Doprava
autobus
Délka zájezdu
3-5 dní
Termín zájezdu - od
23.08.2017
Termín zájezdu - do
28.08.2017
Název letoviska / místa
Stubaiské Alpy
Popis letoviska / místa
Název ubytovacího zařízení
hotel
Popis ubytovacího zařízení

SVĚT KŘIŠŤÁLOVÝCH VODOPÁDŮ

Zavřít Zavřít
Prodávající
CK Hoška tour
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!