Home Zájezdy, dovolená Zájezdy BIESZCZADY - RÁJ PRO ROMANTIKY
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

BIESZCZADY - RÁJ PRO ROMANTIKY

Celá ČR
10. 7. 2017 - 18:32
5 650 Kč
Prodávající

Popis

Nejodlehlejší oblast Evropy.
Cesta tam bez nočního přejezdu.

zájezd č. 390

Horská turistika, s možností krácených túr, v zachovalé přírodě na polsko-slovensko-ukrajinském pomezí. Bieszczady jsou porostlé smíšeným lesem, který ve vyšších polohách přechází v travnaté poloniny s dalekými výhledy. Bieszczady jsou nejkrásnější na sklonku léta. Pochutnáte si na velkých borůvkách a krásně červených brusinkách. Čisté řeky jsou plné ryb a v lesích žijí i medvědi, jeleni a zubři. Není bez zajímavosti, že patří mezi deset největších atraktivit Polska. Uvidíte zbytky zaniklých obcí a staré dřevěné kostely původních církví. Po horské túře si můžete v restauraci vychutnat místní speciality.
Alternativní program s průvodcem: za příznivého počasí možno absolvovat východ slunce na Połonině Caryńska a západ slunce na hřebeni Szeroki Wierch nebo Wielka Rawka.


Program:

1.den: odjezd v ranních hodinách, možnost nástupu v Olomouci. Přesun do Polska.

2.den: BIESZCZADY - túra: Brzegi Górne (741 m) - Polonina Wetlińska (1253 m) - Smerek, 6 hodin. POLONINA WETLIŃSKA - pěkná túra po 5 km dlouhém hřebeni, přičemž hned 3 vrcholy překračují hranici 1200 m. Romantické skalky, nádherné výhledy na slovenské Bukovské hory.

3.den: BIESZCZADY - túra: Wetlina (610 m) - Dzial (1150 m) - Mała Rawka (1272 m) - Wielka Rawka (1307 m) - Kremenec (1221 m) - Ustrzyki Górne (652 m), převýšení 700 m, 7 hodin. Túra na trojmezí Slovenska, Polska a Ukrajiny. WIELKA RAWKA - nabízí kruhový výhled na všechny poloniny a za pěkného počasí i na Vysoké Tatry. KREMENEC - vrchol ležící v místě, kde se stýkají hranice tří států. Cesta na vrchol při polsko-ukrajinské hranici. USTRZYKI GÓRNE - osada s možností ubytování a několika obchody.

4.den: BIESZCZADY - túra: Wolosate (736 m) - Rozsypaniec (1280 m) - Halicz (1333 m) - Tarnica (1346 m) - Szeroki Wierch (1268 m) - Ustrzyki Górne, 7 hodin. TARNICA - túra v národním parku na nejvyšší vrchol v jedné z nejzajímavějších oblastí. Výhledy na Ukrajinu, při dobré viditelnosti lze dohlédnout na Poloninu Boržavu. Svůj domov tady mají vlci, medvědi a zubři.

5.den: BIESZCZADY - túra: Ustrzyki Górne (652 m) - Polonina Caryńska - Bieszczadzki (1297 m) - Brzegi Górne (741 m), 4 hodiny. POLONINA CARYŃSKA - nejzápadnější výběžek pohoří je národním parkem. Krásná túra otevřeným terénem, fantastický výhled na věnec hor. V podvečerních hodinách odjezd, prohlídka dřevěných kostelíků původních církví, noční přesun.

6.den: návrat v ranních hodinách.


Ubytování: penzion v rekreačním středisku Ustrzyki Górne.

Stravování: snídaně. Možnost dokoupení večeří za celkovou cenu 800,- Kč.

Cena: 5 650,-/5 400,- Kč

V ceně je zahrnuta: přeprava, 4x ubytování, 4x snídaně a průvodce.

Další zajímavé zájezdy:
www.hoska-tour.cz

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Polsko
Druh zájezdu
sportovní zájezd
Druh ubytování
pension
Stravování
snídaně
Doprava
autobus
Délka zájezdu
3-5 dní
Termín zájezdu - od
23.08.2017
Termín zájezdu - do
28.08.2017
Název letoviska / místa
Bieszczady
Popis letoviska / místa
Název ubytovacího zařízení
penzion v rekreačním středisku Ustrzyki Górne
Popis ubytovacího zařízení

BIESZCZADY - RÁJ PRO ROMANTIKY

Zavřít Zavřít
Prodávající
CK Hoška tour
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!