Home Zájezdy, dovolená Zájezdy PAMÁTKY A TERMÁLY MAĎARSKA
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

PAMÁTKY A TERMÁLY MAĎARSKA

Celá ČR
9. 7. 2017 - 08:26
6 250 Kč
Prodávající

Popis

Další zajímavé zájezdy:
http://hoska-tour.cz

Poznávací zájezd s koupáním. Země umělců, kulinářství, hodnotných památek a léčivých pramenů na každém kroku. Není to daleko, je tady levněji a na poměrně malé ploše najdete mnoho památek, přírodních krás a odpočinete si v termálních lázních.

Termín: 2.8.2017 - 6.8.2017

Program:
1.den: odjezd v ranních hodinách, možnost nástupu v Brně. Přesun do Rakouska a Maďarska. NEZIDERSKÉ JEZERO * RUST - jedno z nejmenších rakouských měst, vinařské a historické městečko s částí opevnění, rybářský kostel. MÖRBISCH - úzké uličky, maďarské venkovské domky, nejkrásnější statky vinařů a vinařské uličky, trajekt přes jezero. ŠOPROŇ - perla západního Maďarska. Půvabné historické centrum, mnoho historických památek.
2.den: KŐSZEG - romantické historické jádro s hradem. Jediné město na světě, kde zvon odbíjí poledne již v jedenáct hodin. Od průvodce se dozvíte proč. BÜKFÜRDO - odpoledne rekreace v termálních lázních. Vnitřní i venkovní bazény s vodou o teplotě 26 až 38°C.
3.den: SÜMEG - na vápencové skále nad městečkem se vypíná největší hrad v Maďarsku. KESZTHELY - zámek rodiny Festetics, prohlídka muzea kočárů z doby monarchie (největší muzeum kočárů v Evropě). HEVÍZ - odpoledne rekreace v nejvýznamnějším lázeňském středisku v Maďarsku. Léčivé jezero s vodou o teplotě až 35 °C s rašelinovým dnem je největším teplovodním jezerem na světě. Příjemný čas v teplé vodě budete trávit mezi rozkvetlými lekníny.
4.den: BALATON * SZÁNTÓDPUSZTA - skanzen lidové architektury, sladkovodní akvárium s faunou a flórou Balatonu. TIHÁNY - malý skanzen, benediktinský klášter. BALATONFÜRED - lázeňské středisko, vycházka po pobřežní promenádě.
5.den: SARVÁR - královské lázně, polokryté zážitkové i léčebné bazény s vodou o teplotě 30 až 36°C. V poledních hodinách odjezd, návrat do 20.30 hodin.

Ubytování: hotel.

Stravování: snídaně. Možnost dokoupení večeří za 980,- Kč.

Cena: 6 250,-/5 950,- Kč.

V ceně je zahrnuta: 4x ubytování, 4x snídaně a průvodce.

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Maďarsko
Turistický region
Termální lázně
Druh zájezdu
poznávací zájezd
Druh ubytování
hotel
Stravování
snídaně
Doprava
autobus
Délka zájezdu
3-5 dní
Termín zájezdu - od
02.08.2017
Termín zájezdu - do
06.08.2017
Název letoviska / místa
Maďarsko
Popis letoviska / místa
Název ubytovacího zařízení
hotel
Popis ubytovacího zařízení

PAMÁTKY A TERMÁLY MAĎARSKA

Zavřít Zavřít
Prodávající
CK Hoška tour
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!