Home Zájezdy, dovolená Zájezdy NA KOLE KOLEM BALATONU
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

NA KOLE KOLEM BALATONU

Celá ČR
18. 11. 2020 - 00:23
6 950 Kč
Prodávající

Popis

Z vinice do vod Balatonu.
zájezd č. 710

Cykloturistický zájezd s možností krácení tras k největšímu jezeru ve střední Evropě. Kolem celého jezera vede cyklostezka. Na trasách je možnost občerstvení počínaje pravými maďarskými langoši přes různě upravované ryby a určitě si pochutnáte na rybí polévce halászlé. Čeká vás teplé počasí a příjemné ceny služeb.


Program:

1.den: odjezd v ranních hodinách, možnost nástupu i v Brně. Přesun do Maďarska. Cyklotrasa Sümeg - Tapolca - Badacsony, celkem 31 km. Trasa je vedena lehce zvlněným terénem po méně frekventovaných silnicích. SÜMEG - dominantou města je impozantní hrad s nádherným výhledem na zvlněnou krajinu s vinicemi. TAPOLCA - největší atraktivitou města je Jeskyně jezer. Atraktivní je plavba člunem pod ulicemi a domy. Ve městě se nachází malebný Mlýnský rybník a romantický park. Již první den pojedete okolo lákavých vinných sklípků. BADACSONY - nad rekreačním střediskem se zvedají čedičové kopce s vinicemi, které končí až u balatonského jezera. Zdejší vinařská oblast s mnoha sklípky je svou kvalitou řazena na druhé místo v Maďarsku, hned za světoznámým tokajským vínem.

2.den: cyklotrasa Badacsony - Szigliget - Balatonygyörök - Keszthely - Hevíz - Keszthely - Fenékpuszta, celkem 48 km. Trasa je vedena především po asfaltových cyklostezkách. SZIGLIGET - nad městečkem se spoustou vinných sklípků se zvedá jeden z nejnavštěvovanějších hradů v Maďarsku s krásným výhledem na Balaton. KESZTHELY - barokní zámek s kouzelnou anglickou zahradou, velmi zajímavé muzeum kočárů či muzeum voskových figurín. Pěkné historické jádro města s pěknou pobřežní promenádou. HEVÍZ - relaxace v největším termálním jezeře v Evropě.

3.den: cyklotrasa Badacsony - Révfülöp - Tihani - přívoz - Siófók, celkem 56 km. Trasa je vedena především po asfaltových cyklostezkách. TIHANI - malebná vesnice, od benediktinského kláštera výhled na jezero. Zajímavý menší skanzen. SIÓFÓK - hlavní město jižního břehu, známé jsou dlouhé

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Druh zájezdu
sportovní zájezd
Druh ubytování
bungalov
Stravování
bez stravy
Doprava
autobus
Délka zájezdu
3-5 dní
Název letoviska / místa
Balaton
Název ubytovacího zařízení
bungalovy v kempu, 2x Badacony, 2x Siófók.
Termín zájezdu - od
08.09.2021
Termín zájezdu - do
12.09.2021

NA KOLE KOLEM BALATONU

Zavřít Zavřít
Prodávající
CK Hoška tour
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!