Home Zájezdy, dovolená Zájezdy NEJLEVNĚJŠÍ TURECKO, KLEOPATRA BESTE 3*, LAST MINUTE TIP
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

NEJLEVNĚJŠÍ TURECKO, KLEOPATRA BESTE 3*, LAST MINUTE TIP

Celá ČR
16. 5. 2019 - 09:47
5 990 Kč
Prodávající

Popis

On-line prodej zájezdů nejen do Řecka. Zájezdy do celého světa a tisíce zájezdů LAST MINUTE. Poskytujeme kompletní servis k zakoupeným zájezdům, poradenská činnost při výběru dovolené dle Vašich požadavků, informace o probíhajících akcích (slevy, děti ZDARMA apod.), moderní ELEKTRONICKÉ ODBAVENÍ klientů bez zdlouhavého čekání na letišti, přijímáme platby poukázkami SODEXO. Na vyžádání fakturace příspěvků na dovolenou od zaměstnavatele - fondy FKSP. Nabízíme zvýhodněné nebo zcela ZDARMA parkování u letiště Ruzyně a mnoho dalších výhod, bonusů a promokódů na slevy naleznete na našich stránkách www.h-tour.cz

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Turecko
Druh zájezdu
pobyt u moře
Druh ubytování
hotel
Úroveň ubytování
***
Stravování
all inclusive
Doprava
letecky
Délka zájezdu
více než 21 dní
Termín zájezdu - od
18.05.2019
Termín zájezdu - do
01.10.2019
Název letoviska / místa
TURECKO, ALANYA - oblíbené letovisko
Popis letoviska / místa
CENA ZÁJEZDU last minute 5.990 Kč / os. celkem s all inclusive Termíny zájezdů : květen - říjen, pobyty na 8, 11, 12, 14 dní Poloha Hotel s vynikající polohou v samém centru Alanye, v blízkosti obchodů, restaurací, diskoték, barů a městského aquaparku, nedaleko vyhlášené Kleopatřiny pláže, cca 130 km od letiště. Hotel bude v průběhu sezóny 2019 přejmenován na Aslan City Hotel.
Název ubytovacího zařízení
Hotel ASKA KLEOPTRA BESTE 3*
Popis ubytovacího zařízení
Ubytování Standardní pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny vlastním příslušenstvím (koupelna, WC), klimatizací, SAT/TV, telefonem, minichladničkou a balkonem; za poplatek WiFi a trezor (cca 2 EUR/den). Poloha Hotel s vynikající polohou v samém centru Alanye, v blízkosti obchodů, restaurací, diskoték, barů a městského aquaparku, nedaleko vyhlášené Kleopatřiny pláže, cca 130 km od letiště. Hotel bude v průběhu sezóny 2019 přejmenován na Aslan City Hotel. Středisko Alanya Vybavení Vstupní hala, recepce, hlavní restaurace, bar u bazénu, kavárna, WiFi v lobby zdarma; za poplatek internetová kavárna, kadeřnictví. Bazén, brouzdaliště pro děti; lehátka a slunečníky u bazénu zdarma. Stravování All inclusive zahrnuje snídaně (7:30-9:30), obědy (12:30-14:00) a večeře (19:00-21:00) formou bufetu, pozdní snídaně, lehké odpolední občerstvení, kávu a čaj, místní alkoholické a nealkoholické nápoje (10:00-23:00) v časech a místech určených hotelem. Pláž Vyhlášená písčitá pláž Kleopatra s pozvolným vstupem do moře se nachází cca 250 m od hotelu, lehátka a slunečníky za poplatek (cca 1 EUR/ks/den). Tipy pro správnou volbu - u pláže Kleopatra - v rušném centru Alanye - vhodné pro páry Cena zahrnuje * leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a příplatků * transfery v cíli zájezdu * 7/10/11/14 noclehů * stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu * služby delegáta * pojištění dle zák. 159/99 Sb. Sport a zábava Fitness; za poplatek masáže, kosmetika, městský Aquapark cca 30 m od hotelu (cca 20 EUR/den), tenisový kurt, basketbal a volejbal cca 150 m od hotelu, vodní sporty na pláži.

NEJLEVNĚJŠÍ TURECKO, KLEOPATRA BESTE 3*, LAST MINUTE TIP

Zavřít Zavřít
Prodávající
Olga Holubová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!