Home Zájezdy, dovolená Zájezdy TÁBOR PRO DĚTI s doprovodem dospělého 21.7. - 30.7.
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

TÁBOR PRO DĚTI s doprovodem dospělého 21.7. - 30.7.

Celá ČR
31. 1. 2017 - 18:06
8 590 Kč
Prodávající

Popis

ČČK Slaný nabízí zájezd Honba za pokladem – Jedinečná příležitost jet s dítětem k moři, ale mít zde čas pro sebe – můžete jen tak trávit čas u moře, jít si do města, zajet na trh nebo na výlet a Vaše dítě bude aktivně trávit čas se svými vedoucími a kamarády při Honbě za pokladem – celotýdenní hra pro děti od 6 let. ( Forma celotáborové hry ). V rámci hry se děti naučí i základní slovíčka a fráze v italštině.
Vašem dítěti se budou naši zkušení táboroví vedoucí včetně zdravotníka věnovat vždy od 9 hod do 12 a pak od 14,30 do 17,30 hod. V případě potřeby převezmeme Vaše dítě a budeme se mu věnovat od snídaně do večeře za příplatek 10 Euro ( 300 Kč).
V ceně tohoto zájezdu je doprava klimatizovaným autobusem, ubytování ve 2 – 5 lůžkových pokojích s vlastním sociálním zázemím v areálu Bellelli, plná penze a plážový servis ( lehátko a slunečník ) . Zdarma jsou k dispozici i veškerá sportoviště, služby delegáta a plavčíka. Majitel areálu velmi dbá na bezpečnost, proto je areál včetně soukromé pláže oplocený a na noc se zamyká.
Cesenatico je historické městečko ležící mezi Ravenou a Rimini. Již několikrát bylo oceněno za čistotu vody a prostředí. Na kanále vedoucím městem je otevřené muzeum historických lodí a přes léto provází návštěvníky spoustu kulturních akcí. Městem vede i pěkná cyklostezka vhodná i pro in-line.
Bližší informace na vyžádání.

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Itálie
Turistický region
Rimini
Druh zájezdu
dětský tábor, dětský zájezd
Druh ubytování
hotel
Úroveň ubytování
**
Stravování
plná penze
Doprava
autobus
Délka zájezdu
6-9 dní
Termín zájezdu - od
21.07.2017
Termín zájezdu - do
30.07.2017
Název letoviska / místa
Cesenatico
Popis letoviska / místa
Cesenatico je historické městečko ležící mezi Ravenou a Rimini. Již několikrát bylo oceněno za čistotu vody a prostředí. Na kanále vedoucím městem je otevřené muzeum historických lodí a přes léto provází návštěvníky spoustu kulturních akcí. Městem vede i pěkná cyklostezka vhodná i pro in-line. Cesenatico je bohaté i na sportoviště a parky.
Název ubytovacího zařízení
areál Bellelli
Popis ubytovacího zařízení
Komplex 3 budov s pokoji s vlastním sociálním zázemím. Pokoje jsou velmi jednoduše zařízené, ale čisté. každý den jsou zametány a vytírány. Vzdálenost na pláž je 30 - 50 m. Pláž je soukromá patřící komplexu. Má svého plavčíka a je oplocená.

TÁBOR PRO DĚTI s doprovodem dospělého 21.7. - 30.7.

Zavřít Zavřít
Prodávající
Renata Vosáhlová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!