Home Zájezdy, dovolená Zájezdy Palmová riviéra - San Benedetto - Rezidence Zodiaco
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Palmová riviéra - San Benedetto - Rezidence Zodiaco

Jihomoravský kraj
10. 5. 2016 - 19:38
5 990 Kč

Popis

Nabízíme poslední volná místa v prodlouženém termínu 02.06. - 13.06.2016 na 12 dní (9 nocí) v apartmánech BILO (pro 3 až 5 osob) autobusovou dopravou. Moderní rezidence Zodiaco se nachází pouhých 30 m od pláže. V ceně je také plážový servis! Na místě se pořádají fakultativní výlety (např. Řím, Neapol a další).

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Itálie
Turistický region
Palmová riviéra
Druh zájezdu
pobyt u moře
Druh ubytování
apartmán
Úroveň ubytování
***
Stravování
bez stravy
Doprava
autobus
Délka zájezdu
10-14 dní
Termín zájezdu - od
02.06.2016
Termín zájezdu - do
13.06.2016
Název letoviska / místa
San Benedetto del Tronto
Popis letoviska / místa
San Benedetto del Tronto je atraktivním lázeňským městem ležícím v provincii Marche (střední Itálie). Příznivé klimatické podmínky, exotický ráz krajiny a temperament místních obyvatel činí z tohoto kraje jedno z nejoblíbenějších letovisek, umožňující příjemné prožití dovolené od května do konce září. Díky bohaté vegetaci palem získalo toto pobřeží po právu označení "Palmová riviéra" a právě San Benedetto del Tronto, centrální středisko celé oblasti, je nazýváno perlou Palmové riviéry či italskou Floridou. Pláž s blankytně čistým mořem je písečná, více než 50 m široká a dobře udržovaná.
Název ubytovacího zařízení
Rezidence Zodiaco
Popis ubytovacího zařízení
Velmi hezká, nedávno otevřená a moderně zařízená rezidence ZODIACO se nachází pouhých 30 m od pláže a hlavní palmové promenády a také 400 m od hlavního centra prestižního střediska San Benedetto del Tronto. Kvalitní a prostorné apartmány typu BILO s balkonem a bočním výhledem na moře disponují kuchyňskou linkou s komplením vybavením (plynový sporák, lednice s mrazničkou, nádobí, příbory atd.), TV LCD a sociálním zařízením (umyvadlo, sprchový kout, WC). V rezidenci se nachází výtah vhodný také pro vozíčkáře. Wi-Fi připojení je v celém objektu zdarma. V ceně zájezdu je zahrnut plážový servis.Rezidence je velmi zajímavá mimo jiné také svojí unikátní polohou a to nejen díky malé vzdálenosti do hlavního centra, kde se konají trhy a v hlavní sezóně také spousta atrakcí, ale také kvůli blízkosti nákupních možností (300 m Eurospin, 600 m Lidl, Mc Donald a další).

Palmová riviéra - San Benedetto - Rezidence Zodiaco

Zavřít Zavřít
Prodávající
Ing. Helena Hlaváčková - CK ADRIA
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!