Home Zájezdy, dovolená Zájezdy Lago di Garda a okolí - bez nočních přejezdů
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Lago di Garda a okolí - bez nočních přejezdů

Královéhradecký kraj
22. 1. 2019 - 12:31
8 990 Kč
Prodávající

Popis

hvězdicovité výlety z jednoho místa,
oblast u největšího italského jezera,
divoké scenérie u jezera Lago d´Iseo,
lodní výlety, pěší turistika a koupání,
Verona (UNESCO) – opera v antické aréně,
Brescia (UNESCO) – římské památky,
italská hotelová polopenze

Nástupní místa
Hradec Králové, Chlumec nad Cidlinou, Poděbrady, Praha, Plzeň

1. den
Odjezd z Hradce Králové v 7.00 hodin, možnost nástupu v Chlumci nad Cidlinou, v Poděbradech, v Praze (Černý Most) a v Plzni. Hraničním přechodem Rozvadov do Německa a přes Mnichov do Rakouska. Přejezd přes Brennerský průsmyk do Itálie, ubytování v okolí města Verona, večeře v hotelu.

2. den
Snídaně v hotelu, zastávka na nejjižnějším cípu jezera Lago di Garda v nejkrásnějším lázeňském městečku Sirmione. Procházka živým historickým centrem s fascinujícím středověkým hradem Rocca Scaligera ze 13. století. Možnost koupání nebo lodního výletu okolo celého poloostrova s výhledy na okolní hory, na honosné soukromé vily a termální prameny vyvěrající v okolí. Polední pozornost. Odpoledne návštěva Verony, města Romea a Julie. Pěší prohlídka města s městskými hradbami, náměstí Piazza dei Signori s náhrobky Scaligerů, Piazza delle Erbe s tržními domy a palácem Maffei, Dóm, Juliin dům s balkonem, ze kterého volala na Romea, a slavná antická aréna. Návrat na stejné ubytování, večeře v hotelu. Po večeři lze fakultativně* v antické aréně ve Veroně shlédnout světoznámé operní představení: Giuseppe Verdi - Aida Edizione Storica 1913. Po představení odjezd na ubytování.

3. den
Snídaně v hotelu, celodenní program u italského jezera Lago di Garda. Návštěva malebného městečka Malcesine se scaligherským hradem. Možnost výletu lanovkou na Monte Baldo (1 783 m n. m.) s nádhernými výhledy na tyrkysové jezero a okolní hory, krátká turistika po vrcholcích. Polední pozornost. V odpoledních hodinách projížďka lodí po jezeře do městečka Limone, ležícího na západní straně jezera. Město je známé svými římskými lázněmi, pěstováním citrónů a výrobou likéru Limoncello. Variantou programu může být koupání v jezeře a odpočinek. Návrat na stejné ubytování, večeře v hotelu.

4. den
Snídaně v hotelu, dopolední program v městě Brescia. Pěší návštěva centra města s historickými náměstími a uličkami, Piazza del Foro s římskými památkami (Capitoline Temple, Forum), Stará a Nová katedrála, z dob Benátek zachovalý Palazzo della Loggia, muzeum v klášteře Santa Giulia (UNESCO – římské památky a fresky). Polední pozornost. Odpolední zastávka u překrásného jezera Lago d´Iseo s divokými scenériemi, vysokými horskými štíty a malebnými vesničkami. Návrat na stejné ubytování a večeře v hotelu.

5. den
Snídaně v hotelu, odjezd přes Brennerský průsmyk do Rakouska, průjezd Rakouskem a Německem. Krátká zastávka v bavorském Regensburgu (UNESCO) s prohlídkou kamenného mostu a komplexu historických budov. Polední pozornost. Návrat do České republiky v pozdních večerních hodinách.

Cena zahrnuje
welcome drink
4x ubytování ve dvoulůžkových pokojích
4x polopenzi v místě ubytování
4x studenou stravovací pozornost od stewarda (2.-5.den)
dopravu zájezdovým autobusem s klimatizací a WC
vedoucího zájezdu
služby stewarda
komplexní cestovní pojištění včetně storna zájezdu
pojištění záruky pro případ úpadku CK dle zák. 159/1999 Sb.
Fakultativně: vstupenka na operu 900,- Kč při sepsání smlouvy v CK (min. 20 osob)

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Itálie
Druh zájezdu
poznávací zájezd
Druh ubytování
hotel
Stravování
plná penze
Doprava
autobus
Délka zájezdu
3-5 dní
Termín zájezdu - od
11.07.2019
Termín zájezdu - do
15.07.2019
Název letoviska / místa
Lago di Garda
Popis letoviska / místa
Název ubytovacího zařízení
Lago di Garda
Popis ubytovacího zařízení

Lago di Garda a okolí - bez nočních přejezdů

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jiří Kamínek
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!