Home Zájezdy, dovolená Zájezdy EGYPT, MARSA ALAM - Hotel Pensee Royal Garden, last minute
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

EGYPT, MARSA ALAM - Hotel Pensee Royal Garden, last minute

Celá ČR
21. 3. 2019 - 12:15
6 990 Kč
Prodávající

Popis

On-line prodej zájezdů nejen do EGYPTA, ale do celého světa. Tisíce zájezdů LAST MINUTE. Poskytujeme kompletní servis k zakoupeným zájezdům, poradenská činnost při výběru dovolené dle Vašich požadavků, informace o probíhajících akcích (slevy, děti ZDARMA apod.), moderní ELEKTRONICKÉ ODBAVENÍ klientů bez zdlouhavého čekání na letišti, přijímáme platby poukázkami SODEXO. Na vyžádání fakturace příspěvků na dovolenou od zaměstnavatele - fondy FKSP. Nabízíme zvýhodněné nebo zcela ZDARMA parkování u letiště Ruzyně a mnoho dalších výhod, bonusů a promokódů na slevy naleznete na našich stránkách www.h-tour.cz

Parametry

Geografická oblast
Severní Afrika
Stát
Egypt
Turistický region
Marsa Alam
Druh zájezdu
pobyt u moře
Druh ubytování
hotel
Úroveň ubytování
****
Stravování
all inclusive
Doprava
letecky
Délka zájezdu
více než 21 dní
Termín zájezdu - od
23.03.2019
Termín zájezdu - do
31.12.2019
Název letoviska / místa
EGYPT, HURGHADA - Marsa Alam
Popis letoviska / místa
CENA ZÁJEZDU last minute od 6.990 Kč / os. celkem, pobyty na 8, 11/12, 15 dní. Egypt / Marsa Alam / El Quesir. Oblíbený hotel Pensee Royal leží v rozlehlé palmové zahradě jižně od městečka El Quseir v oblasti Marsa Alam známé pro velmi bohatý podmořský život. Silnou stránkou tohoto hotelu je zejména překrásná písčitá pláž s přímým vstupem do moře. Resort je vhodný pro trávení klidné a nenáročné dovolené. Můžeme ho doporučit nejen párům, ale i rodinám s dětmi, pro které je připraven dětský koutek s hřištěm, dětský bazén a animační programy.
Název ubytovacího zařízení
Hotel PENSEE ROYAL GARDEN 4*
Popis ubytovacího zařízení
Ubytování Klimatizace TV se satelitním příjmem minibar trezor na pokoji nebo recepci (zdarma) telefon vlastní sociální zařízení (koupelna, vysoušeč vlasů, WC) Wi-Fi (za poplatek) set pro přípravu čaje a kávy Ubytování za příplatek Bungalov Rodinný pokoj – dvě oddělené ložnice Jednolůžkový pokoj Vzdalenost Pláže - u pláže letiště: 60 km centra: 24 km nákupní možnosti - v hotelu Zarizeni hotelu Vstupní hala s recepcí hlavní restaurace bar, bar u bazénu Wi-Fi na recepci (za poplatek) diskotéka obchodní arkáda konferenční místnost připojení k internetu (za poplatek) bazén s integrovaným brouzdalištěm (osušky, lehátka a slunečníky zdarma) dětský bazén miniklub dětské hřiště Pláž Písčitá lehátka, slunečníky a osušky zdarma Sportovni aktivity a zabava zdarma Animační programy nepravidelné večerní programy kulečník tenisový kurt stolní tenis plážový volejbal tělocvična Sportovni aktivity a zabava za poplatek Potápění sauna šnorchlování vířivka masáže vodní sporty Stravovani v cene All Inclusive: 10.00–24.00, zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne lehké občerstvení, zmrzlina, neomezené množství rozlévaných nealkoholických (filtrovaná káva, džusy – ne z čerstvého ovoce, postmixové nápoje) a alkoholických nápojů místní výroby. Lze čerpat v místech a časech určených hotelem.

EGYPT, MARSA ALAM - Hotel Pensee Royal Garden, last minute

Zavřít Zavřít
Prodávající
Olga Holubová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!