Home Zájezdy, dovolená Zájezdy BAVORSKÝ LES
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

BAVORSKÝ LES

Celá ČR
10. 7. 2017 - 22:30
4 450 Kč
Prodávající

Popis

Unikátní Stezka v korunách stromů.
Přes pohraniční hvozdy.
zájezd č. 250

Poznávací zájezd s lehkou turistikou do centrální části Bavorského lesa, která je díky krásné přírodě jednou z turisticky nejvyhledávanějších rekreačních oblastí České republiky. Budete mít možnost vystoupit na nejvyšší vrcholy Bavorského lesa. Vyvrcholením je návštěva dobrodružné stezky v korunách stromů s výstupem na unikátní rozhlednu. Zcela výjimečné pohledy do korun stromů.


Program:

1.den: odjezd v ranních hodinách, přesun do Bavorského lesa. Lanovkou nebo pěšky na Velký Javor, zpět opět podle zájmu lanovkou nebo pěšky. GR. ARBER (Velký Javor) - nejvyšší vrchol Bavorského lesa a Šumavy vysoký 1456 m, pěkný výhled. GR. ARBERSEE (Velké Javorské jezero) - kouzelné jezero na úbočí Velkého Javoru, vycházka okolo jezera. BODENMAIS - malebné sklářské městečko ležící pod Velkým Javorem. KL. ARBERSEE (Malé Javorské jezero) - pohodová vycházka k romantickému jezeru ležícímu pod Javorem.

2.den: túra z parkoviště Gfäll na Velký Roklan a okolo Roklanského jezera zpět na parkoviště. GR. RACHEL (Velký Roklan) - druhý nejvyšší vrchol Bavorského lesa. Z vrcholové skály, na které je kříž, je kruhový výhled. Pod vrcholem turistická chata. RACHELSEE (Roklanské jezero) - romantické jezero ledovcového původu ležící na úpatí velkého Roklanu.

3.den: LUZNÝ 1373 m - nenáročný výstup na kamenitý vrchol v pohraničním šumavském hřbetu. Z úbočí Luzného je krásný výhled na šumavské hory, např. Roklan, Poledník, Černou horu, údolí Luzného potoka s Hraniční slatí v okolí Březníku.
NEUSCHÖNAU - stezka v korunách stromů. Její délka je 1300 metrů. Procházet se budete ve výšce 8 až 25 m nad zemí nenarušenou přírodou. Stezka vrcholí unikátní 44 metrů vysokou věží. Šestnáct obrovských lepených lamelových nosníků tvoří rozhlednu ve tvaru vejce. Z rozhledny je jedinečný výhled na divokou krajinu s vrcholy Luzný a Roklan, druhým směrem na upravenou krajinu Bavorského lesa s Alpami na

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Turistický region
Šumava a podhůří - Klatovsko
Druh zájezdu
poznávací zájezd
Druh ubytování
hotel
Stravování
snídaně
Doprava
autobus
Délka zájezdu
3-5 dní
Název letoviska / místa
Bavorský les
Název ubytovacího zařízení
OREA hotel Špičák
Termín zájezdu - od
15.07.2021
Termín zájezdu - do
18.07.2021

BAVORSKÝ LES

Zavřít Zavřít
Prodávající
CK Hoška tour
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!