Home Zájezdy, dovolená Zájezdy ČESKOSASKÉ ŠVÝCARSKO
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

ČESKOSASKÉ ŠVÝCARSKO

Celá ČR
5. 7. 2016 - 12:36
2 750 Kč
Prodávající

Popis

Pořadatel: CK HOŠKA TOUR (Lubomír Hoška; IČO: 43518621)

Poznávací zájezd s pěší turistikou. V programu je během dne několik vycházek či kratších túr. Národní parky České a Saské Švýcarsko patří k nejkrásnějším na světě.


Program:

1.den: odjezd v ranních hodinách. KYJOVSKÉ ÚDOLÍ - jedno z nejnavštěvovanějších míst Českého Švýcarska charakterizuje hluboký kaňon s romantickými skalními útvary. Údolím protéká říčka Křinice. KYJOVSKÝ HRÁDEK - vycházka na zříceninu skalního hrádku. JETŘICHOVICE - malebná obec s několika roubenými domy. MARIINA SKÁLA - výstup na vyhlídku. FALKENŠTEJN - vycházka na skalní zříceninu hradu. MEZNÍ LOUKA - do Hřenska podle zájmu buď pěší túra přes Pravčickou bránu nebo přes Meznou soutěskami včetně plavby lodičkami. Z těchto variant je nutné si vybrat jednu. HŘENSKO - rekreační středisko.

2.den: jednodenní výjezd do Saského Švýcarska. HINTERHERMSDORF - malebná vesnice, vycházka na dřevěnou rozhlednu Weifsberg s nádherným výhledem na Saské Švýcarsko, částečně i do Čech. Vesnička je pokládána za jednu z nejkrásnějších v Německu. ÚDOLÍ KŘINICE - romantické údolí patří k nejhezčím v Labských pískovcích. První částí údolí jezdí historická tramvaj. LICHTENHAINER - pěkný vodopád, vyhledávaná turistická atrakce. KUHSTALL - vycházka na pískovcovou skálu, po schodech se dostanete na vyhlídku. BAD SCHANDAU - lázeňské středisko, upravené centrum s pěknou promenádou při Labi. DĚČÍN - prohlídka zámku nebo vycházka na Pastýřskou stěnu.

3.den: ÚSTÍ NAD LABEM - lanovkou se dostanete k výletní restauraci s vyhlídkou Větruše. STŘEKOV - tajuplný hrad se vypíná přímo nad hladinou Labe. PORTA BOHEMICA - hluboké údolí je významnou dopravní tepnou, dnes tudy vede i důležitá cyklostezka. LITOMĚŘICE - historické jádro města je ohraničeno dochovaným městským opevněním. Mezi nejvýznamnější památky patří Dómský pahorek, Máchova světnička, historické sklepy, gotický hrad a katedrála sv. Štěpána.



Ubytování: penzion.

Stravování: snídaně. Možnost dokoupení večeří za celkovou cenu 260,- Kč.

Cena: 2 750,-/2 650,- Kč.

V ceně je zahrnuta: přeprava, 2x ubytování, 2x snídaně a průvodce.

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Česká republika
Turistický region
Děčínsko
Druh zájezdu
poznávací zájezd
Druh ubytování
pension
Stravování
snídaně
Doprava
autobus
Délka zájezdu
1-2 dny
Termín zájezdu - od
23.09.2016
Termín zájezdu - do
25.09.2016
Název letoviska / místa
ČESKOSASKÉ ŠVÝCARSKO
Popis letoviska / místa
Název ubytovacího zařízení
penzion
Popis ubytovacího zařízení

ČESKOSASKÉ ŠVÝCARSKO

Zavřít Zavřít
Prodávající
CK Hoška tour
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!